Valberedningens förslag till ny styrelse

Här kommer valberedningens förslag till ny styrelse för Brf Nyboda 10:

 

Stina Gyldberg, 39 år, 1 år kvar på mandat
Jag bor på Nybodagatan 4 med mina två barn. Jag jobbar med kommunikation och är i grunden journalist. På fritiden ägnar vi oss mycket åt träning, jag dansar och mina barn tävlar i gymnastik. Jag har varit ledamot i styrelsen i ett år, dessförinnan suppleant under ett år. Jag engagerar mig för att jag tycker att det är viktigt att alla som bor i föreningen bidrar.

“Panos” Panagiotis  Eleftheriadis, 32 år, nyval 1 år
Jag har bott på Nybodagatan 2 sedan 2021. Arbetar som jurist på en advokatbyrå och har även erfarenhet av att arbeta som domare. Som person är jag lugn, objektiv och faktainriktad. På min fritid tycker jag om att träna och läsa böcker.
 
Johan Djup 48 år nyval 2 år,
Jag har bott på Ankdammsgatan 30 sedan i somras. Jag kommer ursprungligen från Värmland. Jag jobbar som civilekonom och jag har tidigare varit ledamot i en konstförening och revisor i en idrottsförening. På min fritid ägnar jag mig gärna åt träning samt friluftsliv.

Josefin Hjortborg, 27 år, nyval 2 år
Jag bor på Ankdammsgatan 30. Jag jobbar med fakturering och ekonomi och är noggrann och välstrukturerad. Jag vill gärna göra en insats för föreningen och vill därför engagera mig. Som person är jag positiv och flexibel. På min fritid ägnar jag mig gärna åt aktiviteter med mina två hundar.

Carolina Gårdefors, 36 år, nyval 2 år
Jag bor på  Ankdammsgatan 26, och trivs väldigt bra både i föreningen och i Solna.  Jag jobbar som ingenjör inom miljö och vatten.  Jag har tidigare suttit i styrelsen för en konstförening. På min fritid är jag engagerad i Röda Korset.

Magnus Henning 52 år, nyval 1 år
Jag är nyinflyttad på Ankdammsgatan 30. Tidigare bodde jag på Bangatan en bit bort där jag suttit i styrelsen sedan ombildningen för cirka 10 år sedan. Där har jag varit vice ordförande och garageansvarig. Jag är även ordförande i samfällighetsföreningen där jag har fritidshus på Vätö. Jag har därför viss erfarenhet av styrelsearbete. I övrigt är jag jurist och är delägare i en byrå som sitter på Kungsholmen.

Joakim Christoffersson, 32 år, nyval 1 år
Bor på Ankdammsgatan 28. Kommer ursprungligen från Piteå. Flyttade till Solna 2023. Jag är utbildad civilingenjör och jobbar som projektledare på ett teknikkonsultbolag. Som person är jag lugn, ansvarstagande och driven.  På min fritid ägnar jag mig gärna åt att åka motorcykel och discgolf.